Και πάλι η ψήφος σας μετράει…
Στο σχολείο μας, το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Φούρνων Κορσεών, προσπαθούμε όλοι, με την αμέριστη υποστήριξη της Διεύθυντριάς μας, κας Μαριάνθης Κάρλα -Ρούσου, ανάμεσα στα άλλα, να αναζητούμε και να αναδεικνύουμε τα ταλέντα και τις κλίσεις των μαθητών μας και των μαθητριών μας. Έτσι προβάλλεται και η κουλτούρα, ο πολιτισμός και η σημαντικότητα του μικρού, μόνο στα τετραγωνικά χιλιόμετρα, νησιού μας…Αυτή τη φορά η απρόσμενη συμμετοχή μας σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας είναι γεγονός, με αφορμή τη διαδικτυακή ξενάγησή μας στο θαλάσσιο κέντρο “Αρχέλων” και την υιοθεσία της χελωνίτσας Νεκταρίας…Και η μαθήτριά μας Κωνσταντίνα Φλυτζάνη της Γ’ Λυκείου, εκτός από την ατομική προσπάθεια , φανερώνει και τις ομορφιές του τόπου μας!!!
Η Διαδικτυακή Φωτογραφική Έκθεση «Το χελωνάκι του ΑΡΧΕΛΩΝ ταξιδεύει στην Ελλάδα» είναι έτοιμη και σας καλούμε να την επισκεφθείτε.
Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, δείτε τις φωτογραφίες και βάλτε καρδούλα στις φωτογραφίες της Κωνσταντίνας μας, που βρίσκονται κάτω κάτω στη σελίδα, όπου αναγράφεται και το όνομά της! Συμμετέχει με τρεις φωτογραφίες και μπορείτε να πατήσετε καρδούλα και στις τρεις! Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες καρδούλες θα γίνουν πηγή έμπνευσης για μια έκπληξη που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα!
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Ταραμάνη Λαζαρία

Η Διευθύντρια: Μαριάνθη Ρούσου-Κάρλα (ΠΕ03)

Η ομάδα ιστοσελίδας: Χρύσα Καραχρήστου (ΠΕ07), Λαζαρία Ταραμάνη (ΠΕ02), Χριστίνα Τιμπλαλέξη (ΕΑΕ, ΠΕ02)