Τελέστηκε ο  Αγιασμός στο Γυμνάσιο –Λ.Τ. Φούρνων Κορσεών

Παρουσία του Δημάρχου, κ. Δημήτρη Καρύδη, εκπροσώπων της τοπικής κοινότητας, της διευθύντριας του σχολείου, κ. Μαριάνθης Ρούσου-Κάρλα, των εκπαιδευτικών, καθώς και πλήθους γονέων και κηδεμόνων, τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας,στις 12-9-2022, ο αγιασμός στο Γυμνάσιο –Λ.Τ. Φούρνων Κορσεών από τον Πατέρα Ιωάννη.

Η διευθύντρια καλωσόρισε τους μαθητές στο φυσικό τους περιβάλλον, οι οποίοι γεμάτοι ενθουσιασμό ξαναβρέθηκαν μαζί δίνοντας και πάλι ζωή στο κτίριο του σχολείου, διαβάζοντας στο τέλος και το Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023.

Καινούρια βιβλία, νέες αίθουσες, νέο περιβάλλον για τους μαθητές της πρώτης τάξης, προσμονή για νέες γνώσεις και εμπειρίες για τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων.

Οι εκπαιδευτικοί χαμογελαστοί και πανέτοιμοι για άλλη μια χρονιά έργου και προσφοράς.

Εύχομαστε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς -κηδεμόνες, με υγεία, χαμόγελα και επίτευξη στόχων, όποιοι και αν είναι αυτοί για τον καθένα.

Το πέρασμα από το σχολείο είναι μια εμπειρία μάθησης και ζωής που μας προσφέρει στηρίγματα για τις δυσκολίες της μετέπειτα ζωής και ανεκτίμητες αναμνήσεις.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!