Μετά την περσινή τους επιτυχία με την εικονική επιχείρηση “Πολύχρωμα Πανιά”  https://www.epixeiro.gr/article/117650 , οι μαθητές του Γυμνασίου-ΛΤ Φούρνων αποφάσισαν φέτος να φέρουν τις νέες τεχνολογίες πιο κοντά στους κατοίκους του νησιού.

Έτσι, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα “Μαθητική-Εικονική Επιχείρηση” του Junior Achievement Greece (Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων-ΣΕΝ), δημιούργησαν την μαθητική επιχείρηση “Digital Fournoi“.

Μέσα από την ιστοσελίδα http://digitalfournoi.weebly.com, οι μαθητές μας προβάλλουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του νησιού, ενεργοποιούν τους κατοίκους σε περιβαλλοντικές και άλλες δράσεις, αλλά και δημοσιεύουν μικρές αγγελίες που αφορούν αποκλειστικά τους Φούρνους!

Η έκθεση της Θεσσαλονίκης

Την εργασία τους και το υλικό που έχουν συγκεντρώσει θα έχουν την ευκαιρία να το προβάλουν στην ετήσια έκθεση του ΣΕΝ που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 28/2/2020 στο εμπορικό κέντρο MEDITERRANEAN COSMOS.

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος, το προσωπικό του σχολείου, τους γονείς, τους μαθητές, τις τοπικές επιχειρήσεις και τους παραγωγούς, καθώς και τον Δήμο Φούρνων Κορσεών. Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις παρακάτω εταιρείες για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής μας στη Θεσσαλονίκη, για τις δωρεές και την υποστήριξη που μας παρείχαν.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ